Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları olarak da aşina acil çıkış baplarının hangi malzemeden konstrüksiyonlması gerektiği, elbette konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece dayanıklılık seviyeleri bilcümle belirli standartlar gözetilerek yapılmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 set hiçbir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili gidişat simultane kapının olanaklı olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Ne bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk kuruluşnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, kuruluşnın yararlanma derslikı üzere faktörler patetik olmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı Yangın Çıkış Kapısı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Görmüş olacaksınız ki bu denli güçlü kaliteli yangın baplarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page